Tapahtumakalenteri

Kouluvuodelle 2020-2021

VUOSIKOKOUS

Tervetuloa Riihenmäen koulun vanhemmat ry:n vuosikokoukseen

tiistaina 7.9.2021 klo 18.00.

Kokous on avoin kaikille Riihenmäen koulun vanhemmat ry:n jäsenille. Kokous järjestetään terveysturvallisista syistä johtuen etäyhteydellä. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous järjestetään heti vuosikokouksen jälkeen. Varaathan siis tarpeeksi aikaa, jos olet kiinnostunut hallitustyöstä. Liittymislinkin saat kaikille vanhemmille ja huoltajille lähetetyssä Wilma-viestissä. 


Etkö ole vielä yhdistyksen jäsen? Liittyminen on helppoa!

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä etusivulla olevan  liittymislomakkeen. Näin tuet yhdistyksen toimintaa. Jäsenyys ei sido sinua millään tavalla. Voit halutessasi tulla auttamaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin esim. koulun discoon sinulle sopivalla tavalla.

Yhdistys ei voi toimia ilman jäseniä, sen takia tarvitsemme juuri sinua. Yhdistyksemme tarkoituksena on mm. edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistyötä sekä tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä. Myönnämme vuosittain rahallista tukea erilaisille opetusta tukeville hankinnoille ja järjestämme tapahtumia yhteistyössä koulun kanssa. Vanhempainyhdistyksessä sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa!

Nähdään linjoilla!