Ajankohtaista

LETTIKOULU

Vanhempainyhdistys järjestää jäsenilleen Lettikoulun 26.4.! Jäsenhinta on 10 euroa. Lettikoulussa opetellaan tekemään muutamia erilaisia lettejä. Lettikouluun mahtuu 12 lapsi-vanhempi -paria, joten ole nopea ilmoittautumisessasi! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä parturi-kampaamo SunTukan kanssa ja Lettikoulu pidetään kampaamon tiloissa. 

Ilmoittautumislomake Lettikouluun 


LOGOKILPAILU

Vanhempainyhdistykseltä puuttuu logo, joten yhdistys järjestää logosuunnittelukilpailun yläkoulun oppilaille. Kilpailun voittanut logo julkistetaan Talviriehassa ja sosiaalisessa mediassa 1.3.2020. Logon suunnitellut oppilas/tiimi palkitaan. Jos siis tiedät luovan 7.-9. -luokkalaisen nuoren, joka osaa suunnitella nelivärilogon, vinkkaathan hänelle tästä kilpailusta!


TALVIRIEHA

Vanhempainyhdistys järjestää sunnuntaina 1.3. Talviriehan koulun pihalla ja sisätiloissa. Talviriehassa on luvassa koirarekiajelua, poniratsastusta, askartelupajaa, pilkkimistä ja monia muita hauskoja toimintapisteitä. Lisäksi paikalle saapuu paloauto ja kirjastoauto lasten iloksi. Koulun luokille on tarjottu mahdollisuus myyjäispöytiin ja lisäksi tapahtumaan on kutsuttu paikallisia pienyrittäjiä. Kahviosta on saatavilla lämmintä juomaa ja makkaragrilli on kuumana koko tapahtuman ajan. Tule siis paikalle seuraamaan lasten iloa, tutustumaan toisiin vanhempiin ja nauttimaan mukavasta tunnelmasta!

Haluaisitko olla apuna järjestelyissä? Pienikin panostus on kullanarvoista, joten ilmoittaudu vapaaehtoiseksi sähköpostilla riihenmaenkoulunvanhemmat@gmail.com.


TEEMAILLAT

Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on jatkossa järjestää huoltajille suunnattuja teemailtoja eri kasvatukseen liittyvien aiheiden ympärille. Illoissa olisi mahdollisuus kuulla lyhyitä asiantuntijaluentoja, sekä keskustella asiantuntijoiden ja muiden vanhempien kanssa aiheesta. 

Pohdinnassa on teemailtoja ainakin kaveritaitojen, sovittelun ja taloustaitojen ympärille. Olisiko sinulla jokin kiinnostava aihe mielessä, josta toivoisit teemailtaa? Kerro rohkeasti ideasi vanhempainyhdistykselle!